loader image

Iubim sustenabilitatea în modă

Proiectul s-a născut din dorința de a educa tinerii de gimnaziu și liceu cu privire la impactul industriei textile asupra mediului și de a inspira schimbări pozitive în comportamentele acestora, cu scopul de a contribui la reducerea crizei climatice în care ne aflăm.

Beneficiile pentru școlile implicate

Participarea în proiect aduce oportunități unice pentru dezvoltarea creativității, educației sustenabile și implicarea în comunitate!

Consultanță: Școlile vor beneficia de sprijin continuu din partea unui coordonator al Fundației Noi Orizonturi, pe întreaga durată a proiectului.

Ateliere educaționale: Între 5 octombrie – 5 noiembrie 2024, elevii vor participa la un atelier de 6 ore despre moda sustenabilă, facilitat de experți și tineri membri IMPACT, pentru a dezvolta abilități și cunoștințe esențiale în acest domeniu.

Activitate „Dă mai departe!”: Elevii vor împărtăși informațiile învățate cu alți 50 de colegi, inspirându-i să contribuie la reducerea impactului modei asupra mediului înconjurător, între 5 noiembrie – 18 decembrie 2024.

Alege schimbarea

Credem în puterea transformatoare a educației! Susținem cadre didactice să contribuie la dezvoltarea ofertei educaționale în școală pe tematica dezvoltării durabile. Susținem elevii să aibă o contribuție cu sens,  să construiască o lume mai bună,  să devină lideri și exemple de urmat pentru colegii lor.

Sponsor și partener principal: