loader image

Ediția Picnic cu Lidl –

Rezultate eveniment Sărbătorește IMPACT

17 mai 2024

Ediția Picnic cu Lidl –

Rezultate eveniment Sărbătorește IMPACT

17 mai 2024

În luna iunie, mai exact pe 15 iunie sărbătorim cu mic, cu mare, Ziua Națională IMPACT, alături de toți tinerii și liderii schimbă-lume! Iar anul acesta cu sprijinul Lidl, tema sărbătorii noastre este dezvoltarea durabilă cu focus pe biodiversitate, sănătate, protecția mediului, conservarea resurselor.

Sărbătorește IMPACT | Ediția Picnic cu Lidl

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Și cum sărbătorim învățarea și implicarea civică? Prin două tipuri de activități cu ecou în comunitățile noastre, care ne vor aduce mai aproape unii de ceilalți: activități pentru comunitate și/sau picnic sustenabil de IMPACT. Alături de Lidl, anul acesta sprijinim 27 de cluburi IMPACT/ grupuri de elevi care fac Service Learning la clasă  cu resursele necesare organizării picnicului, mai exact cu:

  • Un buget de 1000 de lei pentru achiziționarea de alimente sustenabile pentru picnic (în afara sponsorizărilor obținute de cluburi de la producători locali);
  • 15 tricouri  personalizate pentru fiecare club/ școală selectat/ă;
  • Materiale de comunicare personalizate pentru comunicarea evenimentului vostru la nivel local: ex. machete pentru postări pe facebook, afiș, invitații pentru parteneri etc.

Felicitări tuturor celor care s-au înscris! Abia așteptăm să sărbătorim împreună!

Alte detalii

Pentru a crește vizibilitatea la nivel național și internațional, este important să acționăm cu toții în aceeași zi (15 iunie 2024) și să folosim simbolurile IMPACT! Pentru mai multe detalii despre Ziua Națională IMPACT, îi puteți scrie colegei noastre, Andreea, pe e-mail – andreea_baltaretu@noi-orizonturi.ro.

Această iniţiativă este parte din proiectul Service Learning România, finanțat de Lidl România.