Fundaţia Noi Orizonturi

Misiunea Fundaţiei Noi Orizonturi este de  a promova modele de educaţie prin experienţă de calitate, care dezvoltă abilităţi de viaţă în rândul tinerilor, ca o strategie de dezvoltare durabilă a societăţii. Fundaţia Noi Orizonturi îşi doreşte o lume în care toţi tinerii se implică pentru binele comun al tuturor şi simt că pot face o diferenţă în societate.

Mai mult

Țară, țară vrem impacți!

Proiectul „Profesori motivați, tineri pregătiți pentru viață!” ne ajută să ducem și în mediul rural programul IMPACT de educație prin serviciu în folosul comunității, pentru că și aici școlile și comunitățile au nevoie să se regăsească. Înscrierile se fac până în 15 iunie!

Mai mult

680 de liceeni mai $MART şi de IMPACT

Cu sprijinul ING Bank România, Fundaţia Noi Orizonturi a lansat un proiect ce va ajuta 680 de tineri, elevi la 40 de licee din ţară, să aplice în viaţa de zi cu zi principiile responsabilităţii financiare.

Mai mult

Școli conectate la comunitate

Fundația Noi Orizonturi lansează în această vară un nou proiect menit să îmbunătățească sistemul de învățământ din România, prin implementarea conceptul de școală comunitară și crearea unei rețele naționale de școli comunitare

Mai mult

Noutăți